ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληροφορίες: Ο Μάρκο Ρούμπιο προσανατολίζεται να αντικαταστήσει τον Τόμας Μπάρακ με τον Ντέιβιντ Πετρέους
Ο Νίκος Δένδιας «ρίχνει» 63,5 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των Στρατιωτικών Εργοστασίων
Νεκρή γυναίκα στο Κουφονήσι - Μοιραία η βουτιά στη θάλασσα από ημερόπλοιο
Μυστική αποστολή της CIA στη Μόσχα – Τι μήνυμα μετέφερε ο Ράτκλιφ
Πνινάτ Γιανάι (Ισραηλινή Πρεσβευτής Αθήνα): «Η Ελλάδα είναι ένας πραγματικός φίλος και στρατηγικός σύμμαχος του Ισραήλ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν έχει προηγούμενο η εμπειρία τρόμου που βίωσαν δυο γυναίκες, την ώρα που κοιμόντουσαν στο υπερυψωμένο ισόγειο διαμέρισμά τους στο Βόλο.
Η μια από αυτές ξύπνησε από… ερωτικά χάδια και είδε μπροστά της έναν έφηβο που είχε τρυπώσει από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα!
Η 32χρονη γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει πανικόβλητη, ξυπνώντας και την 36χρονη συγκάτοικό της με αποτέλεσμα ο ερωτύλος εισβολέας (που ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω) να πανικοβληθεί και να τραπεί σε φυγή.
Ωστόσο, οι δυο γυναίκες από την Αλβανία τον αναγνώρισαν καθώς ο 16χρονος Πακιστανός κατοικεί σε κοντινό σπίτι και υπέβαλαν μήνυση σε βάρος του στην Ασφάλεια.
Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον θερμόαιμο ανήλικο, αλλά τον βρήκαν αφού είχε περάσει το αυτόφωρο και δεν τον συνέλαβαν.
Όμως, υπέβαλαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου την δικογραφία που συνέταξαν σε βάρος του με κατηγορίες για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και διατάραξη οικιακής ειρήνης.























































