ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λευκός Οίκος, Μισέλ Ομπάμα, Τζος Έρνεστ, Χάκερς, Χίλαρι Κλίντον,

















































Μπεζαλέλ Σμότριτς: Δεν πολεμήσαμε δύο χρόνια στη Γάζα για να κάθονται εκεί Τούρκοι και Καταριανοί
Β. Κοκοτσάκης: Γιατί στην Ισπανία δεν υπήρξε πυρόσφαιρα όπως στα Τέμπη - Επιβάλλονται εξηγήσεις
Ο Νίκος Δένδιας συναντά τον Ίσραελ Κατζ την Τρίτη 20/01 - Τετραήμερη επίσκεψη του Ισραηλινού ΥΠΑΜ στην Ελλάδα με «σκληρή»
Ακροδεξιά θρησκόληπτη συνωμοσιολόγος η Καρυστιανού - Τάχθηκε κατά των υποχρεωτικών εμβολιασμών και πρότεινε δημόσια διαβούλευση για τις εκτρώσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια φωτογραφία που φέρεται ότι είναι το σκαναρισμένο αντίγραφο του διαβατηρίου της Μισέλ Ομπάμα διέρρευσε στο διαδίκτυο, μαζί με προσωπικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ανήκαν σε έναν χαμηλόβαθμο υπάλληλο του Λευκού Οίκου που εργάστηκε στην προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον.
Ο Λευκός Οίκος απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για τη γνησιότητα του διαβατηρίου της πρώτης κυρίας και των άλλων εγγράφων. Ο Τζος Έρνεστ, ο εκπρόσωπος του προέδρου Ομπάμα, είπε μόνο ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει το θέμα σοβαρά.
«Είμαστε ενήμεροι για τις πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης και είναι κάτι που το ερευνούμε» ανέφερε η υπουργός Δικαιοσύνης Λορέτα Λιντς.
Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου φαίνεται ότι προέρχονται από τον λογαριασμό του υπαλλήλου Ίαν Μέλαλ και περιέχουν διάφορες πληροφορίες σχετικά με τον σχεδιασμό των εκδηλώσεων στις οποίες μετείχε η Κλίντον.
Η διαρροή αυτή έρχεται να προστεθεί σε πολλές άλλες που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες σε βάρος Αμερικανών πολιτικών. Μόλις την περασμένη εβδομάδα η ομάδα DC Leaks έδωσε στη δημοσιότητα προσωπικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του πρώην υπουργού Εξωτερικών Κόλιν Πάουελ στα οποία εξέφραζε την απαρέσκειά του για την Κλίντον και για τον υποψήφιο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για την προεδρία, τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο ίδιος ο Πάουελ επιβεβαίωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς ότι τα μηνύματα ήταν αυθεντικά.
Ειδικοί στον τομέα της κυβερνοασφάλειας και στελέχη των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι η DC Leaks είναι η “βιτρίνα” μιας ευρείας επιχείρησης κυβερνοεπιθέσεων της ρωσικής κυβέρνησης.






















































