ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ελλάδα “αγκαλιάζει” στο γεωπολιτικό της χώρο τα Σκόπια

Η Ελλάδα “αγκαλιάζει” στο γεωπολιτικό της χώρο τα Σκόπια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνάντηση με τον Σκοπιανό ομόλογό του Νίκολα Πόποσκι είχε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Υψηλού Επιπέδου της 71ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Κατά τη συνάντηση, η οποία σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Εξωτερικών διεξήχθη σε πολύ καλή ατμόσφαιρα, οι δύο υπουργοί εστίασαν στις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και στην πορεία υλοποίησης των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

Τέλος, οι δύο υπουργοί Εξωτερικών συζήτησαν για την δεύτερη τετραμερή συνάντηση, μεταξύ της Ελλάδας, της Αλβανίας, της Βουλγαρίας και της ΠΓΔΜ, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη τον προσεχή Οκτώβριο, με συμμετοχή των υπουργών Εξωτερικών και Εσωτερικών των τεσσάρων χωρών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Εξετάζω «αν και πότε θα ανατινάξω» το Ιράν

Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ

Μητσοτάκης: Δεν απειλούμε κανέναν, αλλά δεν δεχόμαστε κανείς να μας απειλεί – Τι είπε για συνάντηση με Ερντογάν

Η Ελλάδα δηλώνει επιχειρησιακή ετοιμότητα για την προστασία των θαλάσσιων διεκδικήσεών της έναντι της Τουρκίας

Ελλάδα-Κύπρος-Αίγυπτος: Οποιεσδήποτε Συμφωνίες ή Μνημόνια Κατανόησης σχετικά με την οριοθέτηση των θαλάσσιων δικαιοδοσιών θα πρέπει να συνάπτονται σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο και την UNCLOS – Σφαλιάρα στην πειρατική Τουρκία!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...