ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Παπαδόπουλος, Θανάσης Χειμωνάς, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Πέτρος Τατσόπουλος,


















































Φοβισμένος ο μπουρδολόγος Φιντάν «πουλά μπράτσα» ως «τζάμπα μάγκας» κι επειδή τρέμει μία σύγκρουση το παίζει... «γαλοπούλα» της ειρήνης
Ο ΟΗΕ δεν ασχολείται με την Τουρκία που κατέχει το 5% της Συρίας αλλά με το Ισραήλ
Γεχούντα Μπεν Γιοσέφ: Η υποστήριξη στους Κούρδους δεν είναι συνωμοσία της Μοσάντ
Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα μεγάλα πνεύματα της ελληνικής… διανόησης συναντήθηκαν το απόγευμα της Πέμπτης, 22 Σεπτεμβρίου, στο Polis Art Cafe της Στοάς του Βιβλίου, προκειμένου να ταράξουν συθέμελα την πολιτική ζωή του τόπου, ζητώντας από την κυβέρνηση του «μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ» να παραιτηθεί, γράφει το Al Tsantiri.
Δεν είναι άλλοι από τους τιτάνες της πολιτικής, της δημοσιογραφίας, της κουλτούρας και της διανόησης, Κωνσταντίνο Μπογδάνο, Ανδρέα Παπαδόπουλο, Πέτρο Τατσόπουλο και Θανάση Χειμωνά, οι οποίοι αφού είδαν ότι η προηγούμενη απόπειρά τους στο Σύνταγμα το καλοκαίρι, να προκαλέσουν φιλελεύθερο σεισμό βροντοφωνάζοντας «Παραιτηθείτε», δεν απέδωσε καρπούς, είπαν να ξαναπροσπαθήσουν.
Αυτή τη φορά οι γυρολόγοι της πολιτικής και μεγάλα πνεύματα της διανόησης μαζεύτηκαν σε ένα λιγότερο φιλόδοξο project -πάντα με τον ίδιο φιλελευθεροπασοκικό στόχο- ώστε να γιορτάσουν τον ένα χρόνο του «μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ», όπως αναφέρουν.
Η αναμνηστική φωτογραφία των νεοφιλελέδων έχει αναρτηθεί στο Facebook και έχει γίνει ανάρπαστη με το ακόλουθο σχόλιο:
“4 ώρες συζητούσαν μπογδάνοι, τατσόπουλοι, χειμωνάδες και άλλοι τελειωμένοι παραιτηθίστας πώς θα ρίξουν την κυβέρνηση. Αυτοί δηλαδή που τους βλέπεις και παρακαλάς για άλλα 352 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ”.
4 ώρες συζητούσαν μπογδάνοι, τατσόπουλοι, χειμωνάδες και άλλοι τελειωμένοι παραιτηθίστας πώς θα ρίξουν την κυβέρνηση. Αυτοί δηλαδή που τους βλέπεις και παρακαλάς για άλλα 352 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ.
























































