ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Public Issue, Εκλογές, Κώστας Πουλάκης, ΣΥΡΙΖΑ, Τάκης (Παναγιώτης) Θεοδωρικάκος,


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την εκτίμηση ότι για μία ακόμη φορά η δημοσκόπηση της Public Issue θα πέσει εκ νέου έξω στις προβλέψεις της υπογραμμίζει με ανάρτησή του στο Facebook ο γγ του υπουργείου Εσωτερικών και εκλογολόγος του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Πουλάκης.
Ο κ. Πουλάκης τονίζει πως «ο κ. Θεοδωρικάκος, εν ονόματι της νέας του ιδιότητας ως μέλους της ΝΔ, ξεχνάει φαίνεται την προηγούμενη επαγγελματική του διαδρομή. Ας του θυμίσουμε λοιπόν ότι η Public Issue την 1η Σεπτεμβρίου του 2015 έδινε 28,5% στον ΣΥΡΙΖΑ και 30% στη ΝΔ, ενώ στις 5/9/2015 έδινε “ισοπαλία” ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ 31%. Τα αποτελέσματα των εκλογών, λίγες μέρες μετά, είναι γνωστά και πολύ διαφορετικά από τις προβλέψεις αυτές».
«Ας μη βιάζεται λοιπόν ο κ. Θεοδωρικάκος να κάνει εκτιμήσεις. Θα πέσει έξω και πάλι και θα εκτεθεί και ο ίδιος και το νέο του κόμμα».
























































