ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μαραντόνα “έπαιξε μπάλα” στο Βατικανό – Συνάντηση με Πάπα Φραγκίσκο

Ο Μαραντόνα “έπαιξε μπάλα” στο Βατικανό – Συνάντηση με Πάπα Φραγκίσκο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με το ποδοσφαιρικό του ίνδαλμα και συμπατριώτη του, τον Ντιέγκο Μαραντόνα συναντήθηκε την Τρίτη στο Βατικανό ο Πάπας Φραγκίσκος.

Τα είπαν για τρίτη φορά

Αυτή ήταν η τρίτη συνάντηση του Ποντίφικα με τον άνθρωπο που κέρδισε ένα Μουντιάλ με μοναδική βοήθεια το… «χέρι του θεού». Η προηγούμενες ήταν τον Σεπτέμβριο του 2014 και μάλιστα με ελάχιστες μέρες διαφορά η μία από την άλλη.

Την ευκαιρία για την νέα συνάντηση έδωσε ο «αγώνας για την ειρήνη», μια πρωτοβουλία του Βατικανού για καλό σκοπό και παρόντες ήταν πολλά μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου. Παίκτες που έχουν αφήσει ιστορία στο χορτάρι θα αγωνιστούν στο Ολυμπιακό στάδιο της Ρώμης, προκειμένου να στείλουν στους ηγέτες του κόσμου ένα παγκόσμιο μήνυμα για την ειρήνη και την ευημερία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Φαραντούρης υποδέχθηκε Χριστιανούς της Συρίας στο Ευρωκοινοβούλιο: «…οι άνθρωποι αυτοί είναι φοβισμένοι, κυνηγημένοι»

Βρετανία: 70χρονος επίσκοπος κατηγορείται για τον βιασμό 15χρονης

ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Η αρχαία χριστιανική κοινότητα της Βηθλεέμ εξαφανίζεται»

Ο Μαρ Παύλος Γ’ Νόνα αναλαμβάνει καθήκοντα Πατριάρχη της Χαλδαϊκής Εκκλησίας στο Ιράκ και τον κόσμο

Μανιφέστο Πάπα Λέοντα: Να «αφοπλιστεί» η Τεχνητή Νοημοσύνη για να μην τροφοδοτεί τους πολέμους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr