ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρήτη, Στυλιανός Παττακός,


















































Οι Άραβες στρατιώτες κάθε άλλο παρά δειλοί είναι - Ο στρατός τους είναι άχρηστος
Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
ΗΠΑ: Τα μεγάλα αμερικανικά δίκτυα σταματούν να καλύπτουν δημοσιογραφικά τον πρόεδρο Τραμπ
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε μια δωρεά στη μνήμη του πραξικοπηματία Στυλιανού Πατακκού που έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 104 ετών προχώρησε δημόσια γνωστή τουριστική επιχείρηση του Ηρακλείου.
H εταιρία, όπως αναφέρει το cretalive.gr, δώρησε το ποσό των 200 ευρώ στην Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου καθώς επίσης και 200 ευρώ στα Ιδρύματα της Παντάνασσας στα Λινοπεράματα αντί στεφάνου στη μνήμη του Σ. Παττακού.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στη δημόσια ανακοίνωση της εταιρείας:
«Η Ανώνυμη Εταιρεία Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Χερσόνησος Α.Ε. “Belvedere Hotels” προσφέρει στην Ιερά Μητρόπολη Κώου και Νισύρου 200,00 ευρώ αντί στεφάνου εις μνήμην του Στυλιανού Παττακού.
Η Ανώνυμη Εταιρεία Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων Χερσόνησος Α.Ε. “Belvedere Hotels” προσφέρει για τα Ιδρύματα της Παντάνασσας στα Ελληνοπεράματα 200,00 ευρώ αντί στεφάνου εις μνήμην του Στυλιανού Παττακού».
Να σημειώσουμε πάντως ότι ήταν γνωστές οι στενές σχέσεις φιλίας του ιδρυτή της εταιρείας Μ. Σκουλή με τον Στ. Παττακο.























































