ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, Καιρός,


















































Ο Τραμπ απέλυσε την Κέιτι Ζακαράια πέντε μέρες μετά την πρόσληψή της στον Λευκό Οίκο
Εκβιασμός Ζελένσκι σε Ευρώπη: «Ή πληρώνετε 70 δισ. ή έρχονται 20 εκατομμύρια Ουκρανοί»
ΕΛΑΣ: Μήπως στο ΠΑΣΟΚ έχουν βάλει στόχο να ξαναγίνουν «περήφανοι» και να ξανασυγκυβερνήσουν με τη ΝΔ;
Χάος στην Αλβανία: Βίαια επεισόδια με 120 τραυματίες – Επιθέσεις στο γραφείο του Ράμα και υπουργεία
Euroleague: Ο Παναθηναϊκός υπέκυψε στη Χάποελ Τελ Αβίβ στο T-Center 81-91
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άστατος καιρός με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια αλλά και στα νησιά του Αιγαίου τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή 4 Μαΐου 2014, σύμφωνα με πρόβλεψη της ΕΜΥ.
Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 23 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 25 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 11 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 15 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά ισχυροί με εξαίρεση το Νότιο Αιγαίο όπου θα πνέουν δυτικοί με την ίδια ένταση.
Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.























































