ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Ιστορική συνεδρίαση στην Ισραηλινή Βουλή: Η Άγκυρα του Ερντογάν χαρακτηρίστηκε «μεγαλύτερη απειλή από το Ιράν» - Κοινό αμυντικό αφήγημα με
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ανοικτή διαφωνία του με την πολιτική του Ποταμιού, εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος Ιάσων Φωτήλας, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Βήμα FM.
Ο κ. Φωτήλας δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι το Ποτάμι δεν μπορεί να συνεχίσει να έχει αυτόνομη πολιτική δράση και πρότεινε να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία.
«Εγώ είμαι ανοικτός σε μια τέτοια προοπτική, με δεδομένη την πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη» είπε, διαψεύδοντας, ωστόσο, ότι ήδη υπάρχει συμφωνία δική του για ένταξη στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Όπως ανέφερε ο κ. Φωτήλας, τις απόψεις του τις έχει εκφράσει εδώ και καιρό στον Σταύρο Θεοδωράκη και έχει στείλει και σχετική επιστολή στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού.
























































