ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη σύλληψη ενός 19χρονο μετανάστη από το Μαρόκο, ο οποίος φέρεται να επιτέθηκε και να βίασε 90χρονη γυναίκα, η οποία επέστρεφε από την εκκλησία προχώρησαν οι γερμανικές αρχές.
Το περιστατικό καταγράφηκε στις 2 Οκτωβρίου, στο Ντίσελντορφ μετά την κυριακάτικη λειτουργία. Η 90χρονη γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της, όταν την πλησίασε ο 19χρονος Μαροκινός, προκειμένου να της ζητήσει χρήματα. Όταν εκείνη αρνήθηκε, την έσυρε σε ένα αδιέξοδο και αφού την πέταξε στο χώμα, τη βίασε.
Η γυναίκα έδωσε την περιγραφή του 19χρονου και ξεκίνησε η αναζήτησή του. Τελικά, ο 19χρονος αναγνωρίστηκε από έναν αστυνομικό σε σταθμό τρένου. Ο νεαρός άνδρας συνελήφθη και αφού διασταυρώθηκε ότι είναι ο δράστης μέσω του DNA, προφυλακίστηκε μέχρι να δικαστεί και ακολούθως απελαθεί.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξαν οι Γερμανοί αστυνομικοί, ο 19χρονος Μαροκινός είχε αφιχθεί πριν λίγο καιρό από την Ισπανία, όπου είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση σε έφηβη.























































