ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
Η AHEPA αντιτίθεται στην πώληση κινητήρων τζετ ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκία, επιστολή προς τον Πρόεδρο Τραμπ
Ηλεκτρικά πατίνια: Απαγόρευση για κάτω των 17 ετών, υποχρεωτική ασφάλιση και αυστηρά πρόστιμα
Αλέξης Τσίπρας: «Η ΕΛ.Α.Σ. της Ελλάδας» - «Σύμβολό μας είναι η πατρίδα μας. ΕΛ.Α.Σ. είναι το όνομά μας»
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τελικά η βαριά ήττα του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό είχε μεγάλες παρενέργειες, καθώς εδώ και λίγη ώρα ο Αργύρης Πεδουλάκης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού.
Χωρίς να έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής περισσότερες λεπτομέρειες, ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΚΑΕ όπου προέκυψαν διαφωνίες (οι οποίες δεν έχουν να κάνουν με το ντέρμπι, αλλά με την στελέχωση του προπονητικού τιμ) με τον κ. Πεδουλάκη να υποβάλλει την παραίτηση του και τους διοικούντες να την κάνουν αποδεκτή.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, ο «Άρτζι» δεν δέχθηκε να προστεθεί στο προπονητικό τιμ κόουτς από το NBA, ο οποίος θα ειδικεύεται στο επιθετικό πλάνο της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως στο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει το καλοκαίρι οι δύο πλευρές, υπήρχε όρος που έλεγε πως η διοίκηση έχει το δικαίωμα να φέρει Αμερικανό προπονητή με τις συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Την Τρίτη τέθηκε εκ νέου στο τραπέζι το θέμα, ο Πεδουλάκης δεν το δέχθηκε και κάπως έτσι ήρθε η παραίτηση, με τον Παναθηναϊκό Superfoods να βγαίνει πλέον στην αγορά για αντικαταστάτη, ο οποίος αναμένεται να είναι ξένος.























































