ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νικήτας Κακλαμάνης,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέες βολές κατά Μαξίμου εξαπολύει ο Νικήτας Κακλαμάνης με συνέντευξη του στο Πρώτο Θέμα.
«Η πολιτική στόχευση του Μαξίμου ήταν: Καμίνης στην Αθήνα, Μπουτάρης στη Θεσσαλονίκη για προφανείς λόγους. Η δική μου υποψηφιότητα χάλασε το «σχέδιο» με συνέπεια να εμφανιστεί και δεύτερος υποψήφιος, ώστε και έμμεσα ακόμη να στηριχθεί ο μνημονιακός Γ. Καμίνης” απαντά ο Νικήτας Κακλαμάνης στις βολές που δέχεται από την γαλάζια παράταξη ότι αν δεν υπήρχε η υποψηφιότητά του ο δήμςο θα πέρναγε στη Νέα Δημοκρατία.
Όσον αφορά το αποτέλεσμα των εκλογών και την πιθανότητα να έχουμε πρόωρες εκλογές τόνισε:”Εκλογές θα έχουμε το φθινόπωρο, όταν και θα ανοίξει η διαδικασία εκλογής προέδρου Δημοκρατίας. Οι εκλογές του Μαΐου θα δημιουργήσουν το κλίμα μέσα στο οποίο θα γίνουν οι εθνικές εκλογές. Δεν θα τις προκαλέσουν”.
























































