ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέο πρόγραμμα που θα παρέχει επιδότηση σε ανέργους για να ξεκινήσουν δική τους επιχείρηση, ύψους ακόμη και 20.000 ευρώ, θα προκηρύξει ο ΟΑΕΔ προς το τέλος του χρόνου.
Μέχρι το τέλος του έτους, σε συνεργασία με τους κοινωνικούς εταίρους αναμένεται η προκήρυξη ενός ακόμη καινοτόμου προγράμματος, προώθησης της επιχειρηματικότητας των νέων, για περίπου 10.000 ωφελούμενους ηλικίας 18 – 29 ετών, στους οποίους κατά τις διάφορες φάσης έως την έγκριση και τη χρηματοδότηση του επιχειρηματικού σχεδίου, θα παρέχεται υποστήριξη των νέων και συμβουλευτική τόσο από τους ειδικούς επιστήμονες του ΟΑΕΔ, όσο και από τους φορείς των κοινωνικών εταίρων.
Σύμφωνα με το fpress, στόχος του προγράμματος να στηρίξει την επιχειρηματικότητα των νέων και να περιορίσει την ανεργία, ο ΟΑΕΔ προωθεί πρόγραμμα έως το τέλος του τρέχοντος έτους, με το οποίο θα δημιουργηθούν καινούργιοι επιχειρηματίες και θα χρηματοδοτηθεί το επιχειρηματικό σχέδιό τους. Στόχος είναι να ωφεληθούν έως 10.000 άνεργοι.
Κάθε νέος επιχειρηματίας θα λάβει ποσό 15 – 20 χιλιάδες ευρώ, ως κεφάλαιο κίνησης, εφόδιο πολύτιμο για να καταφέρει να ισχυροποιήσει την επιχείρησή του. Το πρόγραμμα έχει συνολικό κονδύλι στα επίπεδα των 45 εκατ. ευρώ και θα περιλαμβάνει, εκτός από την χρηματοδότηση, πρόγραμμα συμβουλευτικής (coaching και mentoring























































