ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει
Νίκος Δένδιας: Τέλος στις αυταπάτες - «Ούτε η ασφάλεια πλέον είναι δεδομένη ούτε η ειρήνη»
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
ΗΠΑ: Εξετάζεται επιχείρηση για την κατάσχεση 400 κιλών ιρανικού ουρανίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσότεροι από 35.000 άνθρωποι συνελήφθησαν στην Τουρκία με εντολή Ερντογάν και συνολικά για 82.000 διενεργήθηκε έρευνα, μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγκ.
Ανάμεσα σε αυτούς που αποτέλεσαν αντικείμενο έρευνας, 26.000 αφέθηκαν ελεύθεροι «υπό δικαστικό έλεγχο», διευκρίνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης σε ομιλία του βράδυ του Σαββάτου στο Αφιόν Καραχισάρ, μεταδίδουν την Κυριακή τουρκικά μέσα ενημέρωσης.
Η Άγκυρα κατηγορεί τον πρώην ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν που ζει εξόριστος στις ΗΠΑ και τους υποστηρικτές του, ότι ενορχήστρωσαν το στρατιωτικό πραξικόπημα του Ιουλίου, κατά τη διάρκεια του οποίου περισσότεροι από 270 άνθρωποι σκοτώθηκαν και χιλιάδες τραυματίστηκαν.
Ο Γκιουλέν αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του.
Μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα, οι τουρκικές Αρχές πραγματοποιούν ένα πρωτοφανές κύμα εκκαθαρίσεων για την εκδίωξη όλων όσοι πιστεύεται ότι είναι υποστηρικτές του Γκιουλέν.
Μέσα μαζικής ενημέρωσης, δικαστικό σύστημα, στρατός, εκπαίδευση… Οι εκκαθαρίσεις αφορούν όλους τους τομείς, κάτι που επικρίνεται από τη Δύση.























































