ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκικά στρατεύματα στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ - Νετανιάχου: «Δεν θα ανεχθούμε»
Ο Τραμπ εξαγγέλλει σαρωτικές οικονομικές κυρώσεις κατά του Ιράν και προειδοποιεί όσους στηρίζουν την Τεχεράνη
Πανσέληνος Αυγούστου: Μια νύχτα εσωτερικής ανάτασης - Το φως συναντά τη νοσταλγία του καλοκαιριού που φεύγει
Έρχεται έντονη πολυήμερη ζέστη - Πιθανότατα να γίνει καύσωνας
Οι Χούτι ενδέχεται να εξαπολύσουν χερσαία επίθεση στα σύνορα της Σαουδικής Αραβίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όπως μεταδίδει το Itar – Tass το Υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας απέστειλε επιπλέον Ειδικές Δυνάμεις φιλοκυβερνητικών εθελοντών στην Οδησσό.
Μια Ειδική Μονάδα της Εθνικής Φρουράς του Κιέβου έχει καταφτάσει στη πόλη, ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του ουκρανικού υπουργείου.
Σε αυτές τις Ειδικές Δυνάμεις έχουν προστεθεί και εθελοντές από την πόλη της Οδησσού, προφανώς νεοναζί κι άλλα ακροδεξιά στοιχεία.
Αυτή η Ειδική Μονάδα σχηματίστηκε αρχικά στην ουκρανική πρωτεύουσα από εθελοντές, στα τέλη Απριλίου, για να περιπολεί στην πόλη. Ξεχωρίζουν επειδή φοράνε μαύρες στολές, “τιμώντας” έτσι τη ναζιστική – φασιστική παράδοση των μελανοχιτώνων, και είναι οπλισμένοι.























































