ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους
Συρία: Η τουρκική MİT μοιράζει όπλα στις φυλές της Ανατ. Συρίας για να επιτεθούν στους Κούρδους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με γκολ του Μάτος στις καθυστερήσεις του αγώνα (90+4), ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής για την Super League, απέναντι στην ΑΕΚ.
Ο άσος του “δικεφάλου” έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με πλασέ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και διαμόρφωσε το τελικό 1-0.
Το παιχνίδι, πάντως, ήταν μέτριο και η ΑΕΚ θα μπορούσε να είχε σκοράρει στο 74′, αλλά η προσπάθεια του Χριστοδουλόπουλου σταμάτησε στο δοκάρι του Γλύκου.
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάνιας, Σάκχοφ (63’ Μπίσεσβαρ), Κάμπος (74’ Μυστακίδης), Ροντρίγκες, Αθανασιάδης (87’ Περέιρα)
ΑΕΚ (Ζοσέ Μοράις): Ανέστης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Σιμόες (84’ Γαλανόπουλος), Γιόχανσον, Μάνταλος, Πατίτο (70’ Χριστοδουλόπουλος), Μπακασέτας, Αλμέιδα (90’ Αραβίδης)























































