ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Τι δήλωσε η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς για τις ΣΜΝ «αποκαλύψεις Τζέφρι Επστάιν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ετοιμότητα της Τεχεράνης να συμβάλει με κάθε τρόπο και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της στις συνομιλίες για επίλυση του Κυπριακού τονίστηκε από τους αξιωματούχους του Ιράν με τους οποίους πραγματοποίησε συναντήσεις ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής Δημήτρης Συλλούρης.
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν με τον οποίο είχε μακρά συνάντηση ο κ. Συλλούρης, είπε ότι το Ιράν εφόσον κριθεί σκόπιμο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει στο έδαφος του κύκλο συνομιλιών για το Κυπριακό.
Σε δήλωση του μετά την ολοκλήρωση των επαφών της δεύτερης ημέρας της επίσημης επίσκεψης του στο Ιράν, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής είπε πως από τις επαφές αυτές διαπιστώνεται ότι η Τεχεράνη θεωρεί την Κυπριακή Δημοκρατία ως τη γέφυρα προς την Ευρώπη και την ΕΕ.























































