ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Δεν υπάρχει συζήτηση για την επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία”

“Δεν υπάρχει συζήτηση για την επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν υπάρχει συζήτηση για κυρώσεις κατά της Τουρκίας, ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ.

Η συζήτηση περί κυρώσεων κατά της Τουρκίας ήλθε στο προσκήνιο στον ευρωπαϊκό Τύπο μετά τη σύλληψη του αρχισυντάκτη, στελεχών και δημοσιογράφων της τουρκικής εφημερίδας Cumhuriyet, με την κατηγορία ότι υποστήριξαν την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου στη χώρα.

Το κύμα διώξεων κατά στρατιωτικών, δημοσίων λειτουργών, αλλά και δημοσιογράφων στην Τουρκία μετά την αποφυγή της επικράτησης του στρατιωτικού κινήματος της 15ης Ιουλίου έχει οδηγήσει σε σφοδρές επικρίσεις κατά τόσο του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, όσο και της κυβέρνησης του ισλαμοσυντηρητικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες «μπούκαραν» στο σπίτι της Ιλχάν Ομάρ

Οι ΗΠΑ αναζητούν έναν υποψήφιο για Γενικό Γραμματέα ικανό να μετασχηματίσει εκ θεμελίων τον ΟΗΕ

Η ήπια ισχύς της Άγκυρας: Πώς η Τουρκία ελέγχει τα πανεπιστήμια στη βόρεια Συρία

Φιλορώσοι Βούλγαροι και Τούρκοι εθνικιστές σε κοινή γραμμή κατά Οικ. Πατριαρχείου

Θεολογική Σχολή της Χάλκης: Στην τελική ευθεία για την επαναλειτουργία της;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr