ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Πετράλωνα: Κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία - Συλλήψεις, έρευνες στα συντρίμμια και δραματικές μαρτυρίες
Τέσσερα μεγάλα πύρινα μέτωπα - Ένας νεκρός στο Δερβένι και μπαράζ εκκενώσεων από το 112
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν υπάρχει συζήτηση για κυρώσεις κατά της Τουρκίας, ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ.
Η συζήτηση περί κυρώσεων κατά της Τουρκίας ήλθε στο προσκήνιο στον ευρωπαϊκό Τύπο μετά τη σύλληψη του αρχισυντάκτη, στελεχών και δημοσιογράφων της τουρκικής εφημερίδας Cumhuriyet, με την κατηγορία ότι υποστήριξαν την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου στη χώρα.
Το κύμα διώξεων κατά στρατιωτικών, δημοσίων λειτουργών, αλλά και δημοσιογράφων στην Τουρκία μετά την αποφυγή της επικράτησης του στρατιωτικού κινήματος της 15ης Ιουλίου έχει οδηγήσει σε σφοδρές επικρίσεις κατά τόσο του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, όσο και της κυβέρνησης του ισλαμοσυντηρητικού Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), με επικεφαλής τον πρωθυπουργό Μπιναλί Γιλντιρίμ.























































