ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για HDP Κόμμα Δημοκρατίας των Λαών, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, Σελαχατίν Ντεμιρτάς, Τουρκία, Φιγκέν Γιουκσέκνταγ,


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πρόσβαση στις σελίδες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Whatsapp αποκλείστηκαν στην Τουρκία μετά τις συλλήψεις των Κούρδων βουλευτών του HDP, σύμφωνα με οργάνωση που παρακολουθεί τη λειτουργία του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη χώρα.
Σύμφωνα με ειδικό της ομάδας Turkey Blocks, οι σελίδες είναι μη προσβάσιμες καθώς φαίνεται ότι έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας.
Συνολικά 12 είναι τα στελέχη του φιλοκουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP) που έχουν συλληφθεί τις τελευταίες ώρες στο πλαίσιο «αντιτρομοκρατικής έρευνας».
Ο βουλευτής Ιμάμ Τασκιέρ έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ότι είναι το 12ο στέλεχος του κόμματος που κρατείται από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία.
Η τουρκική αστυνομία πραγματοποίησε τη νύχτα εφόδους και συνέλαβε τα μέλη της ηγεσίας και βουλευτές του HDP, του δεύτερου σε μέγεθος κόμματος της τουρκικής αντιπολίτευσης, αφού αρνήθηκαν να καταθέσουν για «εγκλήματα που συνδέονται με τρομοκρατική προπαγάνδα».
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μπεκίρ Μποζντάγκ δήλωσε ότι η κράτηση των μελών του HDP είναι νόμιμη.
Η σύλληψη των συμπροέδρων του φιλοκουρδικού κόμματος HDP, Σελαχατίν Ντεμιρτάς και Φιγκέν Γιουκσέκνταγ, έγινε τα μεσάνυχτα.























































