ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΗΣΑΠ | Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος Αθηνών-Πειραιώς, Στάση Εργασίας,


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές - Δύο συλλήψεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε πεντάωρη στάση εργασίας πρόκειται να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στον ΗΣΑΠ την Τρίτη σύμφωνα με απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων Ηλεκτροδηγών της Γραμμής 1.
Το επιβατικό κοινό δεν θα μπορεί να εξυπηρετηθεί από τις 11:00-16:00, ενώ όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΣΤΑΣΥ η στάση πραγματοποιείται παρά την έμπρακτη διάθεση της εταιρείας για συνεργασία με τα 8 σωματεία των εργαζομένων, επισημαίνοντας ότι «δεν κατανοεί τη μεμονωμένη απόφαση ενός ολιγομελούς σωματείου, να πραγματοποιήσει την απεργία».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, παρά το γεγονός ότι καταρτίστηκε χρονοδιάγραμμα αντιμετώπισης συσσωρευμένων χρόνιων προβλημάτων, οι εργαζόμενοι ηλεκτροδηγοί προχωρούν αναίτια σε στάση εργασίας, προκαλώντας προβλήματα στις μετακινήσεις των πολιτών.























































