ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Χαμάς σχεδιάζει επανάληψη της 7ης Οκτωβρίου στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια
Οι Ισραηλινοί καταλαμβάνουν τον τουρκικό τζιχαντιστικό στολίσκο που έπλεε προς τη Γάζα
Η Τουρκία καταδίκασε την αναχαίτιση του τουρκικού τζιχαντιστικού στολίσκου από το Ισραήλ: «Πράξη πειρατείας» λένε οι νεο-οθωμανοί πειρατές
Αλέξης Τσίπρας: «Ούτε νωρίς ούτε αργά, τώρα είναι η ώρα» - 26 Μαΐου το νέο κόμμα
Το ΚΥΣΕΑ έδωσε το «πράσινο φως» για τις δύο φρεγάτες Bergamini
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό στην Ελβετία, τόνισε πως για να περάσει η διαδικασία σε πολυμερή διάσκεψη «θα πρέπει να είμαστε στο παρά ένα της λύσης».
Όπως εξήγησε, «αν πάμε σε μια διάσκεψη με πολλά και σοβαρά θέματα ανοιχτά, τότε οι πιθανότητες επιτυχούς κατάληξης είναι περιορισμένες, κάτι που εγκυμονεί κινδύνους και για την ίδια τη διαδικασία».
«Και είναι γι’ αυτό τον λόγο, που εμείς λέμε ότι για να συμφωνήσουμε να γίνει μια διεθνής διάσκεψη, θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία στο πολύ σημαντικό κεφάλαιο που λέγεται εδαφικό», πρόσθεσε ο ίδιος.
Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέφερε ότι χωρίς τον χάρτη δεν είναι δυνατόν να γίνεται λόγος για τον προσδιορισμό ημερομηνίας για την πολυμερή διάσκεψη, ενώ σημείωσε ότι η εναρκτήρια δήλωση του γ.γ. του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν, δεν αποτελεί «πολιτική» συμφωνία για λύση μέχρι το τέλος του έτους.























































