Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρόταση γάμου στο Καλλιμάρμαρο μετά τον Μαραθώνιο

Πρόταση γάμου στο Καλλιμάρμαρο μετά τον Μαραθώνιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας επέλεξε ο Άλαν Καρλίερ για να κάνει πρόταση γάμου στη Στεφανί Ροσμάνς. Το ζευγάρι από το Βέλγιο διένυσε τα 42.195 μέτρα, με τον Άλαν να τερματίζει πρώτος και τη Στεφανί να ακολουθεί λίγα λεπτά αργότερα.

Μόλις συναντήθηκαν αφού την αγκάλιασε, έβγαλε από την τσέπη του ένα μονόπετρο και γονατιστός ενώπιον των χιλιάδων θεατών του σταδίου, κι ενώ δίπλα τους οι δρομείς συνέχιζαν να τερματίζουν, της έκανε πρόταση γάμου!

Πάντως, το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει τρία παιδιά, μετά από… 20 χρόνια και απλώς δεν είχαν αποφασίσει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους μέχρι τώρα. Η Στεφανί… ξαφνιασμένη και με δάκρυα στα μάτια είπε το «ναι» υπό τα χειροκροτήματα των θεατών, ενώ οι φωτογράφοι απαθανάτιζαν τη σκηνή.

«Είμαστε 20 χρόνια μαζί κι έχουμε τρία παιδιά, τρεις γιους ηλικίας 13, 11 Κι 5 ετών. Άρχισα να τρέχω πριν τρια χρόνια και η Στεφανί με στήριζε σε όλους μου τους αγώνες. Όταν φέτος αποφάσισε να τρέξει κι εκείνη στον Μαραθώνιο κι άρχισε την προετοιμασία χάρηκα πολύ.

Όταν δε, αποφασίσαμε να έρθουμε στην Αθήνα, να τρέξουμε στην Αυθεντική Διαδρομή, τότε είπα ότι έπρεπε να της κάνω την πρόταση,» δήλωσε ο Άλαν Καρλίερ, ο οποίος δεν έκρυβε την συγκίνησή του.

Ο γάμος ενδέχεται να γίνει το επόμενο καλοκαίρι και το ζευγάρι που δεν είχε στις προτεραιότητες του τον γάμο αποκάλυψε πως… δεν αποκλείεται να συμβεί στην Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της – Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο

«Κατεβαίνουν» στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους οι αγρότες στις 13 Φεβρουαρίου

Πρωτοφανές περιστατικό σε τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν τους επιβάτες με ερωτικό βοήθημα

Νίκος Δένδιας για Ιωάννη Καποδίστρια: Η Ελλάδα «πρέπει να εμπνευστεί από παραδείγματα φωτισμένων ανθρώπων» – Αναφορά στον επτανησιακό ριζοσπαστισμό

Γ. Τσατραφύλλιας: «Μπαίνουμε σε φάση ισχυρής κακοκαιρίας» – Πότε θα χτυπήσει την Αττική ισχυρή καταιγίδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr