ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τρομερές ατάκες στα αποδυτήρια από Τσίπρα – παίχτες

Τρομερές ατάκες στα αποδυτήρια από Τσίπρα – παίχτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στα αποδυτήρια της Εθνικής βρέθηκε ο Αλέξης Τσίπρας αμέσως μετά το ματς με τη Βοσνία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και οι ατάκες που ειπώθηκαν ανάμεσα στις δύο πλευρές και μετέφερε ο Άρης Ασβεστάς στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Πρωθυπουργός είχε θερμό εναγκαλισμό με τον «χρυσό» σκόρερ, Γιώργο Τζαβέλλα αρχικά.

Στη συνέχεια, όπως αναφέρει το sport-fm.gr, είπε χαριτολογώντας στον Μίκαελ Σκίμπε ότι είναι ο καλύτερος Γερμανός φίλος που έχει και πήρε την απάντηση: «Μην νομίζεις. Στη Γερμανία, ο κόσμος σε συμπαθεί περισσότερο απ’ όσο μπορείς να φανταστείς».

Μεγάλα κέφια φαίνεται ότι είχε ο Βασίλης Τοροσίδης και του είπε: «Τώρα που έρχεται ο Ομπάμα, δώστου πρόεδρε τα χαιρετίσματά μου κι επίσης ζήτα του να βοηθήσει μπας και μειωθεί το ελληνικό χρέος».

Ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε ωραία απάντηση: «Μη στεναχωριέσαι, θα το βάλουμε κι εμείς στο 93’ το γκολ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: «Ισχυρή Αυτοδιοίκηση, Ισχυρή Δημοκρατία» – Τρίτη 28/07 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων

Ο Αλέξης Τσίπρας πέταξε την Τουρκία ΕΞΩ από το πρόγραμμα F-35 και όχι ο Μητσοτάκης

Τσίπρας: Η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη ήρθε για να διεκδικήσει τη διακυβέρνηση της χώρας

Ο Αλέξης Τσίπρας σε πρεσβευτές Βόρειας και Νότιας Αμερικής: Η Ελληνική Ομογένεια γέφυρα συνεργασίας

Τσίπρας: Κάλεσμα στις πρώτες διαδικτυακές συναντήσεις της ΕΛ.Α.Σ. – Την Πέμπτη 16/7 στις 19.00 η πρώτη (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr