ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ανησυχία της για τα αλλεπάλληλα κρούσματα διαφθοράς στον χώρο της Ελληνικής Αστυνομίας εκφράζει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), ζητώντας λήψη επιπλέον μέτρων.
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση τα αυξανόμενα κρούσματα διαφθοράς στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας – παρά τις χαρακτηριζόμενες ως αποτελεσματικές έρευνες της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και των άλλων αρμόδιων υπηρεσιών – πυροδοτούνται και από την ανασφάλεια που νοιώθουν οι αστυνομικοί για το οικονομικό μέλλον τόσο το δικό τους όσο και της χώρας.
Ως εκ τούτου η ΠΟΑΣΥ ζητά να ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα, όπως ο εκδημοκρατισμός των λειτουργιών της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και να εφαρμοστεί μία πολιτική που θα έχει ως βασικό στόχο να στηριχθεί σε θεσμικό και οικονομικό επίπεδο το ανθρώπινο δυναμικό της ΕΛΑΣ.























































