ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο “τέλος του κόσμου” – Αυτή τη φορά εάν εκλεγεί η Λεπέν στη Γαλλία

Νέο “τέλος του κόσμου” – Αυτή τη φορά εάν εκλεγεί η Λεπέν στη Γαλλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προειδοποίηση για τις συνέπειες που θα είχε ενδεχόμενη νίκη της ηγέτιδας του Εθνικού Μετώπου Μαρίν Λεπέν στις γαλλικές προεδρικές εκλογές το 2017 απηύθυνε ο ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας και αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών Κρίστιαν Κερν, σε συνέντευξη που δημοσιεύεται στο κυριακάτικο φύλλο της αυστριακής εφημερίδας «Κουρίρ».

«Εάν σε μία χώρα-κλειδί της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναλάβουν την εξουσία οι δεξιοί δημαγωγοί, θα έχουμε ένα πρόβλημα. Την οικονομική ζημιά που μπορεί να προκαλέσει κάποιος, όπως η Λεπέν, κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί πόσο μεγάλη θα είναι» υποστηρίζει και προσθέτει πως «για εμάς θα ήταν μία τεράστια απώλεια ευημερίας, η Ευρώπη, η Αυστρία θα γίνονταν φτωχότερες».

Σύμφωνα με τον Αυστριακό καγκελάριο, «η φύση της δεξιάς δημαγωγίας είναι να εμφανίζεται ότι έχει για όλα μία απάντηση, αλλά στην πραγματικότητα δεν έχει για τίποτε μία λύση».

Ερωτηθείς εάν το Ισλάμ ανήκει στην Αυστρία, ο καγκελάριος απαντά καταφατικά, παρατηρώντας πως στη χώρα ζουν 600.000 μουσουλμάνοι, και όποιος το αρνείται αυτό, ψεύδεται, ωστόσο η αλήθεια βρίσκεται ακριβώς στην ενσωμάτωση, η οποία δεν υλοποιήθηκε τις προηγούμενες δεκαετίες, όπως κανείς θα ευχόταν.

Εν τω μεταξύ όλα αυτά τα λέει ο Κερν για τη Γαλλία όταν φαβορί στις επαναληπτικές προεδρικές εκλογές στην Αυστρία είναι ο ακροδεξιός υποψήφιος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρωσία – εκλογές: Η «Ενωμένη Ρωσία» του Πούτιν οδεύει προς άνετη επικράτηση

Εκλογές στη Γερμανία: Ήττες Μερτς σε Μεκλεμβούργο και Βερολίνο, με πρωτιές AfD και Αριστεράς

Ιράκ: Έξι Γάλλοι υπήκοοι, τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, αντιμέτωποι με τη θανατική ποινή

Ελευθεροτεκτονισμός: Η Μεγάλη Ανατολή της Γαλλίας με Ιρανούς που αντιστέκονται στο αιματοβαμμένο καθεστώς των μουλάδων

Σερβία: Οι φοιτητές έκαναν κόμμα και κατεβαίνουν στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Οκτωβρίου – Στο ψηφοδέλτιο και ο Μποντίρογκα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr