ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μπάρακ Ομπάμα, Πραξικόπημα Τουρκία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Ιρακινό Κουρδιστάν: Επίθεση με drones κατά της κατοικίας του Νετσιρβάν Μπαρζανί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Απογοητευμένος» με την κυβέρνηση Ομπάμα για την αποτυχία της να αντιμετωπίσει το προσφυγικό στη Μέση Ανατολή αλλά και να προχωρήσει στην έκδοση του Φετουλάχ Γκιουλέν ενός από τους πολιτικούς αντιπάλους του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, δήλωσε ο ίδιος ο Τούρκος Πρόεδρος.
«Δεν κατάφεραν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να χειριστούν σοβαρά σημαντικά θέματα», δήλωσε ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή του CBS «60 Λεπτά», την ώρα που στην Τουρκία υπάρχουν περίπου 3 εκατομμύρια πρόσφυγες και μετανάστες από τη Συρία και όχι μόνο, αριθμός διπλάσιος από των προσφύγων που έχουν καταφύγει στην Ευρώπη.
Ο Ερντογάν μίλησε και για το αποτυχημένο πραξικόπημα αρνούμενος ότι φοβήθηκε στην προσπάθεια των στρατιωτικών δυνάμεων να ανατρέψουν την κυβέρνησή του.























































