ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Ασυνάρτητος μπουρδολόγος και τζάμπα μάγκας μακεδονοκάπηλος ο Μαρινάκης
Θυμωμένος ο Αλ. Τσίπρας με τον Μητσοτάκη: Ερημώνει τη χώρα και φέρνει ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ - Ο λαός δεν θα έχει
Ανθρώπινο ποτάμι στην Παραλιακή για τον Νίκο Δένδια παρά τη βροχή - Ο Νίκος Δένδιας δύναμη λογικής, μετριοφροσύνης και εθνικής
Αντώνης Σαμαράς: Σαλπίζουμε υποχώρηση με πανηγυρισμούς - Δεν είναι αυτή είναι η Ελλάδα
Ο Έλον Μασκ χώρισε από τη Σιβόν Ζίλις, μητέρα τεσσάρων από τα παιδιά του, «χωρίς καμία προειδοποίηση»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σαφές μήνυμα στον “σουλτάνο” του Βοσπόρου έστειλε ο επικεφαλής της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στον απόηχο της πρότασης του Ευρωκοινοβουλίου για διακοπή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Τουρκίας και των απειλών από την πλευρά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Η Τουρκία θα πρέπει να λάβει υπόψη της, τις προειδοποιήσεις της ΕΕ σχετικά με τη διακοπή των συνομιλιών ένταξης και να υλοποιήσει τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούν οι Βρυξέλλες, δήλωσε σε σημερινή συνέντευξή του σε βελγική εφημερίδα, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.
Ο Γιούνκερ τόνισε ότι η ψηφοφορία της Πέμπτης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την αναστολή των συνομιλιών με την Άγκυρα δεν πρέπει να υποτιμηθεί, παρά το γεγονός ότι δεν είναι δεσμευτική, “θα παράγει αποτελέσματα στις πρωτεύουσες” των ευρωπαϊκών χωρών που αποφασίζουν για την ένταξη, δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στην εφημερίδα “La Libre Belgique” του Βελγίου.
Παράλληλα, ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, απέρριψε τις απειλές του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ως προς τον τερματισμό της εφαρμογής της συμφωνίας για τους πρόσφυγες, με την ΕΕ.























































