ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το TRIBUNE παρουσιάζει τη νέα φρουρά του Αλέξη Τσίπρα - Για τον λαό και την πατρίδα
Το τάνκερ «Άγιος Φανούριος» διήλθε από τα Στενά του Ορμούζ
Δημοσκόπηση ALCO: Ιστορικό χαμηλό 22,8% για τη ΝΔ - Στο 25% ο Τσίπρας
ΣΚΑΪ: Σταματάει το Survivor μετά από σοβαρό ατύχημα παίκτη
Υεμένη: Οι Χούτι απέκτησαν νέα όπλα «άμεση απειλή» για τη ναυτιλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε μεγάλους μπελάδες μπήκε ο παίκτης της ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ , Μάικλ Ντίξον, ο οποίος ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Παρασκευής , στο Μενίδι.
Φέρεται να παραβίασε «STOP» και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.
Ο άσος της ΑΕΚ οδηγούσε περίπου στις 07:00 το πρωί στην οδό Δημοσθένους. Στη διασταύρωση με την Αγίου Κωνσταντίνου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα, η οποία έχασε τον έλεγχο και παρέσυρε έναν 64χρονο υπάλληλο καθαριότητας του δήμου Αχαρνών.
Ο άτυχος άνδρας, που τραυματίστηκε θανάσιμα, διακομίστηκε στο Θριάσειο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Ο Αμερικανός γκαρντ φέρεται να παραβίασε απαγορευτικό σήμα (STOP), οπότε σε αυτή την περίπτωση κινδυνεύει να κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.























































