ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συρία: Οι στρατιωτίνες των Κούρδων (YPJ) διαπραγματεύονται με τη Δαμασκό το μέλλον τους
Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν ΥΠΕΡ της Συμφωνίας της Μέκκας και έτοιμοι να καταστείλουν τους Κούρδους
Χουτζάτ αλ-Ισλάμ Σαχριαρί: Ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ σχεδίαζε μια ενωμένη μουσουλμανική Ούμα πάνω από έθνη - Η ιμπεριαλιστική Θεοκρατία απέναντι στον
Η Τουρκία ΔΕΝ τολμά να τα βάλει με το Ισραήλ και τρέμει τη συμμαχία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Μπαμπάκ Ταγκβαΐ: Οι Ισραηλινοί έπληξαν Τούρκους πράκτορες της MİT και Τούρκους κομάντο κοντά στη Δαμασκό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όρο απαράβατο χαρακτηρίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος την άρνηση της κυβέρνησης να αποδεχθεί νέα μέτρα με την όποια συμφωνία επιτευχθεί για τη δεύτερη αξιολόγηση.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι «ο όποιος συμβιβασμός επιτευχθεί για τη δεύτερη αξιολόγηση, δεν θα περιλαμβάνει νέα μέτρα για μετά το 2018».
Χαρακτήρισε θετική την απόφαση του Eurogroup της 5ης Δεκεμβρίου, για τα βραχυπρόθεσμα μέτρα για το χρέος χωρίς, όπως επεσήμανε, να υπάρχει ανάγκη να δοθούν ανταλλάγματα από την Αθήνα.
Επίσης, υπογράμμισε ότι δεν υπήρξε συμφωνία για το κλείσιμο του προγράμματος το 2018 και το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα 2019 – 2020 λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν έχουμε δεχθεί το γερμανικό αίτημα για πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% επί μια δεκαετία. Επειδή το ζητά ο Σόιμπλε, δεν σημαίνει ότι θα γίνει δεκτό».
Αναγνώρισε ότι το κυριότερο από τα ζητήματα που είναι ανοιχτό στη δεύτερη αξιολόγηση είναι τα εργασιακά, ωστόσο πρόσθεσε ότι το βασικό αγκάθι αφορά τη στάση του ΔΝΤ και της Γερμανίας, σημειώνοντας ότι κάθε φορά στο κλείσιμο των αξιολογήσεων οι πιέσεις απ όλες τις πλευρές εντείνονται.
Ο Δ. Τζανακόπουλος επιτέθηκε στη ΝΔ, λέγοντας ότι «ζητώντας εμμονικά εκλογές», είναι «ανεύθυνη και επικίνδυνη για τη χώρα».
«Το Ευρωπαϊκό μίνιμουμ των δικαιωμάτων των εργαζομένων ο Κυριάκος Μητσοτάκη το λέει εμμονική άποψη της Αριστεράς», σχολίασε δεικτικά.
























































