ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος ξεσπά: «Ακραία η αμερικανική πρόταση»
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με την 5η του ήττα στα 6 παιχνίδια που έδωσε στον 7ο όμιλο του Europa League αποχαιρέτησε την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός. Το γκολ του Γκουϊντέτι στο 4΄ και το πέναλτι του Ορεγιάνα στο 76΄ χάρισαν τη νίκη με 2-0 στην Θέλτα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και ταυτόχρονα την πρόκριση στην ισπανική ομάδα στην φάση των «32» της διοργάνωσης.
Το «τριφύλλι» δεν κατάφερε ούτε στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη να βάλει «φρένο» στην… κατηφόρα που έχει πάρει στο Europa League την τελευταία 4ετία. Η τελευταία φορά που νίκησε σε αγώνα ομίλων ήταν στις 22 Νοεμβρίου του 2012 όταν είχε επικρατήσει με 1-0 της Μάριμπορ. Έκτοτε δεν έχει καταφέρει να «γευτεί» την χαρά των τριών βαθμών, με την εφετινή του παρουσία να είναι μία από τις χειρότερες με 5 ήττες και μόλις μία ισοπαλία (2-2 με τη Σταντάρ Λιέγης στο Βέλγιο).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ.Ουζουνίδης): Στιλ, Μέστο, Μολέδο, Ιβανόφ, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ (83΄ Κουτρουμπής), Εμποκού, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες (70΄ Λέτο), Ρινάλντι (60΄ Ιμπάρμπο)
ΘΕΛΤΑ (Ε.Μπερίσο): Ρούμπεν, Μάγιο, Καμπράλ, Ρονκάλια, Τζόνι, Ραντόγια, Βας (63΄ Ντίας), Ερνάντεθ, Μπονγκοντά, Γκουιντέτι (90΄ Γκόμεζ), Ορεγιάνα (82΄ Σίστο)























































