ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το μήνυμα του Νετανιάχου στον Τραμπ: «Έχουμε και άλλους φίλους»
Σαμαράς: «Πληρωμένες» απαντήσεις σε Μητσοτάκη και Ντόρα για αυτοδυναμία και «γινάτι» (βίντεο)
Ηράκλειο: Η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνογιαννάκη, η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της
Το ιρανικό σχίσμα: Ο Νέος Ανώτατος Ηγέτης Μοτζταμπά Χαμενεΐ χάνει τον απόλυτο έλεγχο εν μέσω ανταρσίας της ηγεσίας
Νότια Κορέα: Οι σκύλοι εξαφανίζονται πριν από την απαγόρευση του κρέατός τους για τροφή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ακόμη και με μισή ομάδα ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το κλειστό της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου διεύρυνε σε 11-0 το φετινό αήττητο του στη Α1 Ανδρών, αναγκάζοντας σε ήττα τον ΠΑΟΚ με 89-84.
Οι «ερυθρόλευκοι» δεν υπέκυψαν στην ασφυκτική πίεση του ΠΑΟΚ και παρά τις απουσίες των βασικών παικτών Σπανούλη, Πρίντεζη και Χάκετ «απέδρασαν» με το τελικό 89-84, στην αναμέτρηση με την οποία έκλεισε η «αυλαία» της 11ης αγωνιστικής.
Τρομερός ο Λοτζέσκι με 28 πόντους, εξαιρετικοί οι Παπανικολάου (19 π.), Γκριν (13 π.), καθοριστικός ο Γιανγκ στο φινάλε.
Κλάντον (18 π.), Μπράιαντ (14 π.), Τσόχλας (12 π.) και Πέινερς (12 π.) ήταν θετικότατο, αλλά δεν έφταναν στον ΠΑΟΚ.
Τα δεκάλεπτα: 20-19, 43-52, 66-73, 84-89























































