Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στα 4,5 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα στο διάστημα Ιανουάριος – Νοέμβριος 2016

Στα 4,5 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα στο διάστημα Ιανουάριος – Νοέμβριος 2016
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στα 4,5 δισ. ευρώ αυξήθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα του προϋπολογισμού το διάστημα Ιανουαρίου-Νοεμβρίου σε ταμειακή βάση έναντι 3,6 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος.

Η εξέλιξη αυτή αντανακλά την αύξηση των εσόδων του τακτικού προϋπολογισμού σε 43,585 δισ. ευρώ, από 39,934 δισ. ευρώ πέρυσι. Σε αυτά δεν περιλαμβάνονται 43 εκατ. ευρώ από τη μεταφορά των αποδόσεων ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, στις οποίες περιλαμβάνονται και δαπάνες ύψους περίπου 3,380 εκατ. ευρώ που αφορούν την πληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών, διαμορφώθηκαν σε 44,826 δισ. ευρώ, από 42,230 δισ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2015.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αιχμές Στουρνάρα: «Η Ελλάδα από τις χώρες με τη χαμηλότερη αποτελεσματικότητα δικαστικού συστήματος στην ΕΕ»

Εφιάλτης για τους Έλληνες η ακριβή στέγη: Έχουμε το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ΕΕ

Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει πάρει διαζύγιο από την ηθική και το κράτος δικαίου

Χατζηδάκης: Πώς δικαιολόγησε ότι η κυβέρνηση επιστρέφει στην κοινωνία μόλις 1 δισ. από τα 11,4 δισ. του ματωμένου πλεονάσματος

Φάμελλος: Με μέτρα-ασπιρίνες, ο πρωθυπουργός της ακρίβειας και των καρτέλ, προσπαθεί να σταματήσει την κατάρρευσή του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr