ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ματς που ολοκλήρωσε την 15η αγωνιστική της Super League.
Η Ένωση που αγωνίστηκε με δέκα παίκτες από το 10’ λόγω της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Αραβίδη, έχασε πέναλτι στο 32’ με τον Μάνταλο και σκόραρε με γκολ του Πέκχαρτ στο 67’. Για την ομάδα των Ιωαννίνων ισοφάρισε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαμπουλού από θέση οφσάιντ.
ΑΕΚ (Ζοσέ Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος (76′ Γαλανόπουλος), Αραβίδης, Πατίτο (77′ Χριστοδουλόπουλος), Πέκχαρτ (87′ Βάργκας).
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης (72′ Κόντε), Γαρουφαλιάς (86′ Γιάκος), Ακόστα (76′ Ναδάλες), Κούτρης, Ζάιρο, Μαμπουλού.























































