ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Politico: Ιταλία και Βέλγιο μπλοκάρουν το σχέδιο της ΕΕ για τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία
Πάσχος Μανδραβέλης: «Μετά όσα είπα για τον Φραπέ με απείλησαν ότι θα έχω την τύχη του Καραϊβάζ»
Η Χειμάρρα ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ - O Κώστας Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ) ζητά εξηγήσεις από τον Γεραπετρίτη για το τουρκικό σχολείο στην ελληνική
Νίκος Δένδιας για Σφαγή Καλαβρύτων: Οι Γερμανοί θα αποζημιώσουν για τα δεινά της Ελλάδας
Η βραβευθείσα με Νόμπελ Ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί συνελήφθη στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νικηφόρα ξεκίνησε το 2017 ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβλήθηκαν 2-1 του Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της εξ αναβολής 1ης αγωνιστικής, σε έναν αγώνα θρίλερ.
Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ (0-1) στο πρώτο ημίχρονο με πέναλτι που του Μάσα στο 27ο λεπτό.
Ο Ολυμπιακός δεν είχε περιθώριο κι έτσι μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη. Ο Φορτούνης ισοφάρισε το σκορ (1-1) στο 54΄μ΄έναν άπιαστο «κεραυνό» από τα 25 μέτρα. το γκολκαι τον Μάριν να σημειώνει το «χρυσό» γκολ στις καθυστερήσεις.
Το νικητήριο γκολ ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από τον Μάριν, που ήταν το πρώτο του στον Ολυμπιακό και πολύ σημαντικό.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Καμπιάσο (64΄ Ανδρούτσος), Μάρτινς, Μανθάτης (79΄ Μάριν), Φορτούνης, Σεμπά, Καρντόσο (71΄ Ιντέγε).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Μπέρτος, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκόρ, Δημούτσος (79΄ Ιωαννίδης), Τσουκαλάς, Μάσα (60΄ Φαρίνια), Τσιλιανίδης, Καλτσάς, Μανιάς (67΄ Χαμντανί).






















































