ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηλεκτρονικό Τσιγάρο,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας στους πέντε Βρετανούς καπνιστές χρησιμοποιεί ηλεκτρονικό τσιγάρο, σημειώνοντας αύξηση από 700 χιλιάδες το 2012 σε 2 εκατομμύρια το 2014, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο Αντικαπνιστικός Οργανισμός ASH (Action on Smoking and Health), αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδέσμου επιχειρήσεων ηλεκτρονικού τσιγάρου (ΣΕΕΗΤ).
Η έρευνα κατέδειξε πως 1 στους 3 διέκοψε εντελώς το κάπνισμα, πράγμα που σημαίνει πως 700.000 Βρετανοί είναι πλέον «ελεύθεροι καπνού», όπως σχολίασε ο Gerry Stimson, ομότιμος καθηγητής στο Imperial College του Λονδίνου, ο οποίος συμπλήρωσε χαρακτηριστικά πως «εάν συνεχιστεί αυτή η πορεία, θα είναι ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα για τη δημόσια υγεία ενώ ταυτόχρονα επιβεβαιώνεται ότι η προσπάθεια για την μείωση των βλαβών από το τσιγάρο (harm reduction) αποτελεί τον τρόπο για να μειωθούν οι τεράστιες προσωπικές και δημόσιες δαπάνες των συνεπειών του καπνίσματος».























































