ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, Δημοσιογράφοι,

















































Politico: Ιταλία και Βέλγιο μπλοκάρουν το σχέδιο της ΕΕ για τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία
ΕΕ: Αποφάσισε επ' αόριστον «πάγωμα» των ρωσικών περιουσιακών στοιχείων ύψους 210 δισ. ευρώ -Αντιδράσεις από 4 χώρες-μέλη
Δράμα για ελληνική οικογένεια με τρία παιδιά από το καρκινογόνο σπέρμα του Δανού δότη
Πάσχος Μανδραβέλης: «Μετά όσα είπα για τον Φραπέ με απείλησαν ότι θα έχω την τύχη του Καραϊβάζ»
Μυστικές συναντήσεις μεταξύ FBI και Ουκρανού διαπραγματευτή ανησυχούν την Ευρώπη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διευθυντής του «Βήματος» Αντώνης Καρακούσης ενημέρωσε τους εργαζόμενους στον ΔΟΛ ότι άρχισαν οι διαδικασίες πτώχευσης του ομίλου. Σύμφωνα με διευκρινίσεις που παρασχέθηκαν η ενημέρωση εκ μέρους των τραπεζών είναι προφορική και σύντομα αναμένεται η επίσημη.
Συγκεκριμένα, ο κ. Καρακούσης ανέφερε ότι η Alpha Bank και οι άλλες πιστώτριες τράπεζες έχουν εκκινήσει τις διαδικασίες πτώχευσης.
Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, ο Σταύρος Ψυχάρης θεωρείται αποχωρών μέτοχος. Σε ό,τι αφορά στα άμεσα οικονομικά του Ομίλου, μετά βίας υπάρχουν στα ταμεία χρήματα ώστε να τυπωθεί το «Βήμα της Κυριακής» αυτή την εβδομάδα, ενώ άγνωστο είναι τι θα γίνει με τα «Νέα».
Ήδη έχει συγκλιθεί συνέλευση εργαζομένων, η οποία πάντως συνεδριάζει σε θολό τοπίο, καθώς εξαιτίας των νέων διατάξεων του Πτωχευτικού Κώδικα δεν είναι επαρκώς διευκρινισμένες οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν εκ μέρους των τραπεζών.






















































