ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ιστορική» συμφωνία για τον έλεγχο 65 δισεκατομμυρίων βαρελιών πετρελαίου της Βενεζουέλας από τις ΗΠΑ
Κουρδικό Ζήτημα: Ανθρωπολογία του τόπου και σύγκρουση για την ταυτότητα
Ιρακινοί φιλοϊρανοί πολιτοφύλακες σχεδίαζαν να πλήξουν τη Σαουδική Αραβία
Μήνυμα Αθήνας σε Άγκυρα: Η ελληνική κυριαρχία δεν επιδέχεται σχολιασμό
Ουκρανία: Τουλάχιστον 37 νεκροί από ρωσικό πλήγμα σε στρατιωτική αποθήκη κοντά στο Κίεβο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον πρωταθλητή Ολυμπιακό επέλεξε για να συνεχίσει την καριέρα του ο Καρίμ Ανσαριφάρντ.
Ο Ιρανός διεθνής επιθετικός είπε «ναι» στην πρόταση των “ερυθρολεύκων” και αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στο δυναμικό τους, εκτός κι αν προκριθεί η λύση της παραμονής του στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός κάλυψε τη ρήτρα των 400.000 ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του παίκτη με τους «κυανέρυθρους», ενώ πρόσφερε στον Ανσαριφάρντ περίπου 450.000 ευρώ το χρόνο.
Ο 27χρονος (3/4/1990) επιθετικός έχει σκοράρει 5 γκολ κι έχει δώσει 2 ασίστ σε 14 αγώνες του με τον Πανιώνιο στο φετινό πρωτάθλημα, όντας μαζί με τον συμπατριώτη του Μασούντ από τους βασικούς συντελεστές στην εντυπωσιακή πορεία των Νεοσμυρνιωτών.
Ο Ανσαριφάρντ αρχικά είχε ενδοιασμούς γιατί τον απασχολούσε ο ρόλος και ο χρόνος συμμετοχής του στους «ερυθρόλευκους», που ακόμη δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα την απόκτησή του, όμως οι διαβεβαιώσεις που πήρε τον έπεισαν.
Για τον ποδοσφαιριστή είχαν ενδιαφερθεί ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός.























































