ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρατικός Προϋπολογισμός, Πρωτογενές Πλεόνασμα,


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρωτογενές πλεόνασμα 7,437 δισεκατομμύρια ευρώ εμφάνισε στο 12μηνο του 2016 (Ιανουάριος – Δεκέμβριος) ο κρατικός προϋπολογισμός, έναντι πλεονάσματος 2,270 δισ. ευρώ το 2015 και στόχου για πλεόνασμα 1,983 δισ. ευρώ.
Το ύψος των καθαρών εσόδων ανήλθε σε 54,038 δισ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 1,686 δισ. ή 3,2% έναντι του στόχου, ενώ το ύψος των δαπανών περιορίστηκε σε 55,179 δισ. ευρώ, σημειώνοντας μείωση κατά 791 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου.
Ως αποτέλεσμα, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, το αποτέλεσμα στο ισοζύγιο του προϋπολογισμού διαμορφώθηκε σε έλλειμμα 1,140 δισ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 3,530 δισ. ευρώ το 12μηνο του 2015 και στόχου για έλλειμμα 3,617 δισ. ευρώ.























































