ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές - Δύο συλλήψεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος του Μεξικού Ενρίκε Πένια Νιέτο ανακοίνωσε ότι ακύρωσε το σχέδιό του να συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ την επόμενη εβδομάδα, αφού ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ τον προέτρεψε να μην πάει στην Ουάσινγκτον αν δεν είναι έτοιμος να συζητήσει την αποπληρωμή του τείχους που ο Ρεπουμπλικάνος σχεδιάζει να ανεγερθεί στα σύνορα των δύο κρατών.
«Σήμερα το πρωί ενημερώσαμε τον Λευκό Οίκο ότι δεν θα παραστώ στη συνάντηση εργασίας που προγραμματιζόταν για την ερχόμενη Τρίτη με τον πρόεδρο των ΗΠΑ», ανέφερε ο Πένια Νιέτο σε ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.
«Το Μεξικό επαναλαμβάνει ότι έχει τη βούληση να συνεργαστεί με τις ΗΠΑ για να επιτευχθούν συμφωνίες που ωφελούν και τα δύο έθνη», πρόσθεσε ο ίδιος.























































