ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος του Μεξικού Ενρίκε Πένια Νιέτο ανακοίνωσε ότι ακύρωσε το σχέδιό του να συναντηθεί με τον Ντόναλντ Τραμπ την επόμενη εβδομάδα, αφού ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ τον προέτρεψε να μην πάει στην Ουάσινγκτον αν δεν είναι έτοιμος να συζητήσει την αποπληρωμή του τείχους που ο Ρεπουμπλικάνος σχεδιάζει να ανεγερθεί στα σύνορα των δύο κρατών.
«Σήμερα το πρωί ενημερώσαμε τον Λευκό Οίκο ότι δεν θα παραστώ στη συνάντηση εργασίας που προγραμματιζόταν για την ερχόμενη Τρίτη με τον πρόεδρο των ΗΠΑ», ανέφερε ο Πένια Νιέτο σε ανάρτησή του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.
«Το Μεξικό επαναλαμβάνει ότι έχει τη βούληση να συνεργαστεί με τις ΗΠΑ για να επιτευχθούν συμφωνίες που ωφελούν και τα δύο έθνη», πρόσθεσε ο ίδιος.























































