ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φάρατζ: Βρετανία και Ευρώπη προκάλεσαν την κρίση στην Ουκρανία

Φάρατζ: Βρετανία και Ευρώπη προκάλεσαν την κρίση στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την πεποίθηση ότι η ΕΕ με τον κυρίαρχο ρόλο της βρετανικής κυβέρνησης «προκάλεσαν» την κρίση στην Ουκρανία, εξέφρασε ο επικεφαλής του βρετανικού κόμματος Ανεξαρτησίας, Νάιτζελ Φάρατζ.

Ο Νάιτζελ Φάρατζ, που μίλησε στο πρακτορείο RIA Novosti, τόνισε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση «έχει πράγματι προκαλέσει μεγάλο μέρος της αναστάτωσης στην Ουκρανία» με την πρόταση για συμμετοχή στην ΕΕ αλλά και στο ΝΑΤΟ.

Οι δηλώσεις Νάιτζελ Φάρατζ αποκτούν ιδιαίτερη σημασία αφού ο ευρωσκεπτικιστής πολιτικός προηγείται με διαφορά σε όλες τις δημοσκοπήσεις στην Βρετανία.

«Μου φαίνεται ότι αν χτυπήσεις τη ρωσική αρκούδα με ένα ραβδί σίγουρα θα έχεις αντίδραση. Λυπάμαι πολύ για τον τρόπο που ήρθαν τα πράγματα», είπε ο Νάιτζελ Φάρατζ στο RIA Novosti.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ζελένσκι: Η Ουκρανία έπληξε με πυραύλους ρωσικό εργοστάσιο αμυντικής βιομηχανίας (βίντεο)

Επιστολή Φαραντούρη στο Κογκρέσο για τον τουρκικό επανεξοπλισμό: «Μην ανατρέψετε την ισορροπία στην Αν. Μεσόγειο»

Ο Τραμπ εξετάζει την πώληση F-35 στον Ερντογάν – Το Ισραήλ αντιδρά

Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης

Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr