ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Βίντεο, Βολταίρος, ΕΡΤ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μαρέβα Μητσοτάκη, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ανάγνωση βιβλίων του Βολταίρου συνέστησε στη ΝΔ η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Φωτεινή Βάκη, ώστε να διδαχθούν τι σημαίνει «ελευθερία της έκφρασης, δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη και όχι φτηνή προπαγάνδα».
«Ο κ. Γεωργιάδης σε εκπομπή της ΕΡΤ έλεγε όλα αυτά τα «τραγελαφικά» περί του ταξιδιού στη Ντίσνεϊλαντ, τα οποία όλα διαψεύστηκαν» επεσήμανε η Φ. Βάκη αναφερόμενη στη συνέντευξη του Άδ. Γεωργιάδη το Σάββατο στην δημόσια τηλεόραση.
Τόνισε ότι θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι και «να ανανοηματοδοτήσουμε τη σημαίνει δημόσια χρήση του λόγου και τι σημαίνει προπαγάνδα» γιατί όπως είπε:
«Είναι θεμιτό να λέγονται τα περί Ντίσνευλαντ στην ΕΡΤ, αλλά αθέμιτο να λέμε για το πόθεν έσχες της συζύγου του κ. Μητσοτάκη, ή για τα μαύρα ταμεία της Siemens, ή για το απλήρωτο για 11 χρόνια δάνειο του Κήρυκα Χανίων».
«Αλλά η Ν.Δ. αυτό είναι αγορές πολυτελών σπιτιών χωρίς να ξέρουμε, 10 Παπασταύρου και λουκέτο στην ΕΡΤ με το μαύρο που εσείς ρίξατε» απάντησε η Φ. Βάκη στα σχόλια της Μισέλ Ασημακοπούλου εναντίον του Νίκου Παππά και του Νίκου Καρανίκα.
























































