ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Παπαχελάς, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, ΣΚΑΪ, Τεντ Μάλοκ,


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Γ. Παναγόπουλος: Στο αρχείο η υπόθεση με τα 3,2 εκατ. ευρώ στο πόθεν έσχες του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την εκτίμηση ότι η Ελλάδα θα φύγει, μόνη της, από το ευρώ διατύπωσε ο υποψήφιος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Τεντ Μάλοκ.
«Αυτή τη φορά, πρέπει να πω, είναι μεγαλύτερες οι πιθανότητες η Ελλάδα να εγκαταλείψει μόνη της το ευρώ» υποστήριξε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ιστορίες» και τον Αλέξη Παπαχελά ο άνθρωπος που έχει προτείνει ο Τραμπ για να εκπροσωπήσει τη χώρα του στην ΕΕ.
Σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι μία αληθινά προβληματική ζώνη, σε λίγο θα αξίζει όσο το δολάριο και θα μπορούσε δυνητικά – δεμένων των πολιτικών συνθηκών στην Ευρώπη να υπάρξει μία κατάρρευση του ευρώ.
Όσον αφορά το μέλλον της ΕΕ, νομίζω ότι πιθανόν υπάρχουν τρεις ή τέσσερις διαφορετικές φωνές ακόμη και μέσα στις Βρυξέλλες, να πάρει διαφορετικό σχήμα και μορφή από αυτή που έχει τώρα».
Σχετικά με την Ελλάδα, σημείωσε πως «είναι ξανά στο χείλος του γκρεμού. Είναι σαν να έχουμε ξαναδεί το έργο. Θα τελειώσει ποτέ; Πιστεύω ότι αυτή τη φορά, πρέπει να πω, ότι οι πιθανότητες είναι ισχυρότερες ότι η Ελλάδα από μόνη της θα αποφασίσει να εγκαταλείψει το ευρώ».























































