ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Βουλή των Ελλήνων, Διαφθορά, Μανταλένα Παπαδοπούλου, Πάνος Καμμένος, Σταύρος Θεοδωράκης, Το ΠΟΤΑΜΙ,


















































Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών
Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Τα χρήματα που έχει ο Πάνος Καμμένος είναι καθαρά και δεν προέρχονται ούτε από νταβατζήδες, ούτε από σακίδια» δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου, απαντώντας στις αιχμές του Σταύρου Θεοδωράκη για το «πόθεν έσχες» του υπουργού Άμυνας.
Όπως επισήμανε η Μ. Παπαδοπούλου, ο Π. Καμμένος «δεν έχει πλουτίσει με ποτάμια χρημάτων», αντίθετα «η περιουσία του μειώθηκε από τότε που μπήκε στην πολιτική».
«Τα ποσά που πληρώνει στην εφορία είναι στη διάθεση όλων» κατέληξε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.
Μιλώντας νωρίτερα στη Βουλή για τη διαφθορά ο επικεφαλής του Ποταμιού είχε ισχυρίσθηκε ότι υπάρχει θέμα με το πόθεν έσχες των υπουργών. «Δείτε μερικά από τα πόθεν έσχες μερικών υπουργών.
«Έχουν κότερα, κάνουν διακοπές στα ακριβότερα σαλέ της Ευρώπης και στο πόθεν έσχες δηλώνουν 5.000. Πώς πάνε στην Αυστρία; Με οτοστόπ;», είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, ενώ διερωτήθηκε εάν «η δήλωση πόθεν έσχες του Π. Καμμένου είναι μία δήλωση που τιμά την κυβέρνηση;».
























































