ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Βίντεο, Εκλογές, Κωστής Χατζηδάκης, Μνημόνιο, Νέα Δημοκρατία,


















































Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Οι ψεύτες του τουρκικού ΥΠΕΞ υποστηρίζουν ότι το 1821 οι Έλληνες επαναστάτες έσφαξαν «Τούρκους» στην Τριπολιτσά - Ποια είναι η
Πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ διηγήθηκε πώς η Μοσάντ «εντόπισε» τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Συρίας
ΟΗΕ - Πεζεσκιάν σε Τραμπ: Το Ιράν δεν θα παραδοθεί στον πόλεμο με τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ακόμα ένα στέλεχος της ΝΔ, αυτή τη φορά ο έτερος Αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κωστής Χατζηδάκης, κρατά σαφείς αποστάσεις από τη θέση του Άδωνι Γεωργιάδη “να μην κλείσει η αξιολόγηση για να πέσει η κυβέρνηση Τσίπρα”.
Η τοποθέτηση Χαταζηδάκη έρχεται σε συνέχεια αντίστοιχων του Νικήτα Κακλαμάνη, του Γιώργου Βλάχου, της Ντόρας Μπακογιάννη που έφτασε στο σημείο να κάνει λόγο για ποινικοποίηση των καθυστερήσεων και πολλών ακόμα στελεχών της ΝΔ.
Μιλώντας σε Επιτροπή της Βουλής ο Κωστής Χατζηδάκης τόνισε χαρακτηριστικά πως “θέλουμε να ευχηθούμε όποτε κλείσει η αξιολόγηση, να κλείσει με το μικρότερο κοινωνικό κόστος”.
«Θέλουμε να ευχηθούμε όποτε κλείσει η αξιολόγηση, να κλείσει με το μικρότερο κοινωνικό κόστος και να μην είναι μία αξιολόγηση-επίδεσμος, που θα κλείσει βιαστικά και λαχανιασμένα και δεν θα κατορθώσει να πετύχει το βασικό στοίχημα που είναι να επιστρέψει η εμπιστοσύνη στη χώρα. Γιατί η εμπιστοσύνη είναι βασικό προαπαιτούμενο για να γίνουν επενδύσεις».
























































