ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Χαρίτσης, Ελληνική Κυβέρνηση, ΕΠΑνΕΚ-κίνηση, Επιχειρησιακά Προγράμματα, ΕΣΠΑ,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την προσοχή των πολιτών εφιστά το υπουργείο Οικονομίας, καθώς τον τελευταίο καιρό έχουν καταγραφεί κρούσματα απάτης από επιτήδειους που αποσπούν χρήματα, υποσχόμενοι την ένταξη σε δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας του ΕΣΠΑ.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποφεύγουν κάθε συναλλαγή με άτομα που εμφανίζονται ως συνεργαζόμενα του υπουργείου και ζητούν προκαταβολικά αμοιβή για υποβολή αιτήσεων σε προγράμματα του ΕΣΠΑ.
Υπενθυμίζεται ότι με τη νέα απλοποιημένη διαδικασία ένταξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να αιτηθούν ηλεκτρονικά την ένταξή τους σε κάποιο πρόγραμμα δίχως οικονομική επιβάρυνση.
Σε σχετική ανακοίνωση προστίθεται ότι μέσα από το Πληροφοριακό Σύστημα Κρατικών Ενισχύσεων, εξασφαλίζεται η γρήγορη, ανώνυμη και αντικειμενική αξιολόγηση όλων των αιτήσεων.
Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τις δράσεις του ΕΣΠΑ από τους επίσημους διαδικτυακούς τόπους www.espa.gr και www.antagonistikotita.gr, ενώ, για όλες τις πληροφορίες σχετικά με προγράμματα που αφορούν επιχειρήσεις, μπορούν να επισκέπτονται ή να επικοινωνούν τηλεφωνικά με το Γραφείο Πληροφόρησης της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επιχειρηματικότητα, Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία» (ΕΥΔ ΕΠΑΝΕΚ).
«Επανασχεδιάσαμε όλη τη δομή του ΕΣΠΑ ώστε να εκλείψουν οι συνθήκες που στρώνουν το έδαφος στη διαφθορά και την απάτη. Μειώσαμε τη γραφειοκρατία, ηλεκτρονικοποιήσαμε τις διαδικασίες, εξασφαλίσαμε την αποτελεσματική παρακολούθηση και τον έλεγχο όλων των προγραμμάτων, σε κάθε στάδιο της υλοποίησής τους», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης.























































