ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Cumhuriyet: Ο Ερντογάν δημιουργεί νέο δικό του στρατό για ενδεχόμενο νέο πραξικόπημα

Cumhuriyet: Ο Ερντογάν δημιουργεί νέο δικό του στρατό για ενδεχόμενο νέο πραξικόπημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για σχέδιο του Ερντογάν για τη δημιουργία παράλληλου στρατού, προκειμένου να αποφευχθεί ένα νέο πραξικόπημα, κάνει λόγο η τουρκική αντιπολιτευόμενη εφημερίδα «Cumhuriyet», σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο στρατός αυτός, θα φέρει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και θα είναι έτοιμος να βγει στο δρόμο ανά πάσα στιγμή.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ερντογάν έχει θέσει σε εφαρμογή το συγκεκριμένο σχέδιο, από την επαύριο του αποτυχημένου πραξικοπήματος, θέτοντας επικεφαλής τον μπατζανάκη του Οσχάν Ουζούνερ.

Ο Ουζούνερ φέρεται να έχει οργανώσει χιλιάδες ανθρώπους μέσω της γνωστής υπηρεσίας μηνυμάτων «what’s app», με «επίσημο» σκοπό να διαδηλώσουν ειρηνικά σε περίπτωση νέου πραξικοπήματος.

Όπως υποστηρίζει, όμως, η Cumhuriyet, ο παράλληλος αυτός «στρατός» διαθέτει εξοπλισμό, όπως όπλα, drones, ακόμη και ασυρμάτους, για το ενδεχόμενο διακοπής των επικοινωνιών στην Τουρκία.

Ο βουλευτής Μπαρίς Γιαρκαντάς του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, φέρνοντας το δημοσίευμα στην τουρκική Εθνοσυνέλευση, έκανε λόγο για «εγκληματική οργάνωση», ενώ κάλεσε τις δικαστικές Αρχές να ξεκινήσουν έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκικά αεροσκάφη πάνω από το Αιγαίο – 15 παραβιάσεις

Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας

Η Τουρκία στέλνει στην Υεμένη Σύρους μισθοφόρους νεοθωμανούς τζιχαντιστές

Χάρης Τζήμητρας: «Το Ισραήλ και ο κύριος Νετανιάχου είναι, κατά την άποψή μου, δύο διαφορετικά πράγματα – Οι σχέσεις με το Ισραήλ υπήρχαν από τον Γιώργο Παπανδρέου και ενισχύθηκαν πάρα πολύ με τον κύριο Τσίπρα»

Ο Πρόεδρος Τραμπ ενθουσιάστηκε με τη δήλωση του Προέδρου Χριστοδουλίδη: «Ο ουρανός είναι το όριο» για τις διμερείς σχέσεις Κύπρου-ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr