ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Cumhuriyet: Ο Ερντογάν δημιουργεί νέο δικό του στρατό για ενδεχόμενο νέο πραξικόπημα

Cumhuriyet: Ο Ερντογάν δημιουργεί νέο δικό του στρατό για ενδεχόμενο νέο πραξικόπημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για σχέδιο του Ερντογάν για τη δημιουργία παράλληλου στρατού, προκειμένου να αποφευχθεί ένα νέο πραξικόπημα, κάνει λόγο η τουρκική αντιπολιτευόμενη εφημερίδα «Cumhuriyet», σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο στρατός αυτός, θα φέρει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και θα είναι έτοιμος να βγει στο δρόμο ανά πάσα στιγμή.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ερντογάν έχει θέσει σε εφαρμογή το συγκεκριμένο σχέδιο, από την επαύριο του αποτυχημένου πραξικοπήματος, θέτοντας επικεφαλής τον μπατζανάκη του Οσχάν Ουζούνερ.

Ο Ουζούνερ φέρεται να έχει οργανώσει χιλιάδες ανθρώπους μέσω της γνωστής υπηρεσίας μηνυμάτων «what’s app», με «επίσημο» σκοπό να διαδηλώσουν ειρηνικά σε περίπτωση νέου πραξικοπήματος.

Όπως υποστηρίζει, όμως, η Cumhuriyet, ο παράλληλος αυτός «στρατός» διαθέτει εξοπλισμό, όπως όπλα, drones, ακόμη και ασυρμάτους, για το ενδεχόμενο διακοπής των επικοινωνιών στην Τουρκία.

Ο βουλευτής Μπαρίς Γιαρκαντάς του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, φέρνοντας το δημοσίευμα στην τουρκική Εθνοσυνέλευση, έκανε λόγο για «εγκληματική οργάνωση», ενώ κάλεσε τις δικαστικές Αρχές να ξεκινήσουν έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» – Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία

Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Αλέξης Τσίπρας στην Κίμπερλι: Όχι F-35 κι άλλοι αμερικανικοί εξοπλισμοί στην Τουρκία – Οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ πρέπει να βασίζονται στο αμοιβαίο όφελος

Μπλόκο του Κογκρέσου στα F-35 για την Τουρκία – Πιέσεις σε Τραμπ με φόντο S-400 και Ισραήλ

Η Τουρκία έθεσε το πεδίο της πρώτης μάχης του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τους Πέρσες υπό ιστορική προστασία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr