ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες από τα βίντεο, στα οποία καταγράφεται το φρικτό τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τέσσερις άνθρωποι, το μεσημέρι της Κυριακής και το οποίο έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.
Το πρώτο βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου δείχνει την Porsche να «καρφώνεται» με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου, μέσα στο οποίο βρίσκονταν μια γυναίκα και το μικρό της παιδί, με τους δυο τους να πεθαίνουν ακαριαία.
Το ίδιο συνέβη και με τους δύο επιβαίνοντες της Porsche, εκ των οποίων ο ένας ήταν ο γιος ιδιοκτήτη πασίγνωστης αλυσίδας καταστημάτων με παιδικά παιχνίδια.
Εδώ και λίγες ώρες στο φως της δημοσιότητας ήρθε και ένα δεύτερο βίντεο, τραβηγμένο από την αντίθετη λωρίδα.
Το τελευταίο βίντεο που δείχνει τις προσπάθειες απεγκλωβισμού των θυμάτων από τους πυροσβέστες, οι οποίο έφτασαν άμεσα και έσβησαν τη φωτιά.























































