Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ για τον “κανιβαλισμό” ορισμένων γύρω από το φριχτό τροχαίο με την Πόρσε

Παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ για τον “κανιβαλισμό” ορισμένων γύρω από το φριχτό τροχαίο με την Πόρσε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, ΕΣΗΕΑ,

Σεβασμό στο πένθος των οικογενειών ζητεί η ΕΣΗΕΑ με αφορμή το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους και υπογραμμίζει ως προς τη διερεύνηση των αιτιών ότι αυτή είναι ευθύνη των ειδικών.

Αφού χαρακτηρίζει απόλυτα δικαιολογημένο το αυξημένο ενδιαφέρον για την ειδησεογραφική κάλυψη του γεγονότος επισημαίνει ότι «όπως σημειώνεται και στον Κώδικα Δεοντολογίας, ο δημοσιογράφος οφείλει: ‘Να αντιμετωπίζει με διακριτικότητα και ευαισθησία τους πολίτες, όταν αυτοί βρίσκονται σε κατάσταση πένθους, ψυχικού κλονισμού και οδύνης…’».

Αναφέρει πως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί ένα τραγικό συμβάν να αποτελέσει αφορμή για κοινωνικούς αυτοματισμούς, ανταγωνισμούς και «χτυπήματα κάτω από τη ζώνη».

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ θεωρεί χρέος του να απευθύνει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας» κλείνει η ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δύο δημοσιογράφοι του RT τραυματίστηκαν στον Λίβανο – Δεν ήταν «τυχαίο» καταγγέλλει η Ρωσία

Μαρία Καρρά: Ελεύθερη με εγγύηση 100.000 ευρώ η χήρα του Γιώργου Τράγκα

Πέθανε η δημοσιογράφος Βάνα Λαδά σε ηλικία 60 ετών

Πέθανε ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Γεράσιμος Γεωργουλόπουλος σε ηλικία 87 ετών

Πέθανε ο παλαίμαχος δημοσιογράφος Σπύρος Κατσίμης σε ηλικία 93 ετών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr