ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσιογράφοι, ΕΣΗΕΑ,


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ανείπωτη τραγωδία στην Ελευσίνα: 44χρονη σκότωσε τη μητέρα της όταν πάρκαρε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σεβασμό στο πένθος των οικογενειών ζητεί η ΕΣΗΕΑ με αφορμή το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους και υπογραμμίζει ως προς τη διερεύνηση των αιτιών ότι αυτή είναι ευθύνη των ειδικών.
Αφού χαρακτηρίζει απόλυτα δικαιολογημένο το αυξημένο ενδιαφέρον για την ειδησεογραφική κάλυψη του γεγονότος επισημαίνει ότι «όπως σημειώνεται και στον Κώδικα Δεοντολογίας, ο δημοσιογράφος οφείλει: ‘Να αντιμετωπίζει με διακριτικότητα και ευαισθησία τους πολίτες, όταν αυτοί βρίσκονται σε κατάσταση πένθους, ψυχικού κλονισμού και οδύνης…’».
Αναφέρει πως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί ένα τραγικό συμβάν να αποτελέσει αφορμή για κοινωνικούς αυτοματισμούς, ανταγωνισμούς και «χτυπήματα κάτω από τη ζώνη».
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ θεωρεί χρέος του να απευθύνει τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας» κλείνει η ανακοίνωση.























































