ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Παρέμβαση Φαραντούρη για το νέο πογκρόμ Ελληνορθόδοξων Ρωμιών στη Δυτική Συρία
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα – μετά την ΑΕΚ και τον Πανιώνιο – υποχρέωσε τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ. Με τέρματα των Σάκχοφ (53΄) και Πρίγιοβιτς (60΄) ο «Δικέφαλος του Βορρά» επιβλήθηκε με 2-0 των «ερυθρόλευκων» στην Τούμπα στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Super League.
Στην «καυτή» Τούμπα, ο «δικέφαλος» νίκησε εύκολα τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό που πραγματικά ήταν απών από το γήπεδο, στο δεύτερο ημίχρονο.
Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο, υπέστη έτσι την τρίτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα, κάτι που έχει να συμβεί 21 ολόκληρα χρόνια!
Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Σάκχοφ και Πρίγιοβιτς (7ο του 26χρονου επιθετικού) μέσα σε οκτώ λεπτά, στο 53’ και στο 60’ αντίστοιχα, ενώ ο καταπληκτικός Ουάρντα είχε δοκάρι στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Τρομερό παιχνίδι από Ενρίκε και Μαλεζά, που έγιναν αμφότεροι αναγκαστική αλλαγή.
Πλέον, ο ΠΑΟΚ μείωσε στους 8 βαθμούς τη διαφορά του από την κορυφή και ενώ απομένουν οκτώ αγωνιστικές για το φινάλε.
ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Κρέσπο, Μάτος, Μαλεζάς (78′ Λέοβατς), Βαρέλα, Τσίμιροτ, Σάκχοφ, Ουάρντα, Ενρίκε (65′ Μυστακίδης), Κάμπος (72′ Κάτσε), Πρίγιοβιτς.
Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Σισοκό, Ρέτσος, Μποτία, Φιγκέιρας, Ανδρούτσος (62′ Μάρτινς), Ρομαό, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι (66′ Μανθάτης), Ανσαριφάρντ (79′ Καρντόσο).























































