ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, Έκτακτο Δελτίο Καιρού, Επικίνδυνα Καιρικά Φαινόμενα, Καιρός, Καταιγίδες,


















































«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σημαντική επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες τρεις ημέρες σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Όπως προβλέπει η ΕΜΥ, τα κυριότερα χαρακτηριστικά του καιρού μέχρι και την Πέμπτη θα είναι οι βροχές και οι καταιγίδες ενώ δεν θα λείψουν τοπικά και οι θυελλώδεις άνεμοι και οι χαλαζοπτώσεις.
Συγκεκριμένα:
Την Τρίτη θα επηρεαστούν από το μεσημέρι και μετά τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική και η νότια Πελοπόννησος και από το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε Μακεδονία, Θράκη, νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα και πιθανώς πρόσκαιρα και οι υπόλοιπες περιοχές της επικράτειας.
Την Τέταρτη η κακοκαιρία θα επηρεάσει όλη τη χώρα, βαθμιαία, όμως, τα φαινόμενα στα δυτικά θα εξασθενήσουν.
Την Πέμπτη θα επηρεαστούν, σύμφωνα με την ΕΜΥ τα νησιά του Αιγαίου, η Κρήτη, η κεντρική Μακεδονία, η ανατολική Θεσσαλί και πρόσκρια η ανατολική Στερεά, η Εύβοια, η ανατολική και η νότια Πελοπόννησος.
Από την Παρασκευή τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν.























































